Corazon Bakery
  • Home
  • Menu
  • Brood
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Brood
  • Impressie
  • Contact

Brood

Ons aanbod van broden varieert per dag. Heb je een favoriet? Bel ons even, dan ligt het (warm uit de oven) voor je klaar.

Speltbrood

Zeer aromatisch en smaakrijk bol brood, gemaakt van spelt en zuurdesem. Spelt is een glutenarme (niet glutenvrije) graansoort. Voedzaam, compact, dichte structuur, maar licht verteerbaar. Knapperige ‘breekkorst’. Slow food.

Boerenbol hollands oud wit

Witte boerenbol van zongebleekt meel. Dichter van structuur dan hedendaags witbrood. Met knapperige korst en zeer fijne structuur. Natuurgist.

Tarwekiembrood

Plat brood, gemaakt van tarwe die drie dagen is gekiemd. Hierdoor is het brood zeer licht verteerbaar, maar behoudt het de voedingswaarde. Met natuur(desem) gist uit het kiemproces. Gezond brood. Zeer elastisch, aromatisch

Frans landbrood

Groot brood, op de vloer gebakken. Met zes graansoorten, waaronder tarwe, haver, gierst, spelt en koren. Open structuur, relatief luchtig. Met hele zaden. Natuurgist.

Cookie Policy
Corazon Bakery
info@corazonbakery.nl
+31 33 461 73 21
Krommestraat 30
3811 CC, Amersfoort Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU